0 reacties door Niels Buijn

Eerste artikel!

De website www.NBMarketingServices.nl zal ik gebruiken om regelmatig interessante artikelen gerelateerd aan de onderwerpen (Online) Marketing, e-Commerce en ondernemen in het algemeen te plaatsen.

Middels deze artikelen wil ik bezoekers voorzien van relevante informatie, adviezen en tips. De gepubliceerde artikelen hebben raakvlak met de diensten die NB Marketing Services aanbiedt; dit wil zeggen dat de onderwerpen betrekking hebben op Google AdWords, e-Commerce, Zoekmachine optimalisatie, Website realisatie, Google Analytics en Website Usability.

Via de website hoop ik nuttige informatie te delen. Laten we elkaar altijd ondersteunen in het vergaren van kennis en schroom vooral niet reacties, gedachtes en ideeën te delen. Dit kan middels het reactieformulier onder elk artikel of door contact met mij op te nemen via de contactpagina.

Hopelijk zal de website een kenniscentrum worden waardoor we door de gedeelde informatie allen een stuk wijzer worden op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce en het ondernemen.

The following two tabs change content below.

Niels Buijn

(Online) Marketeer op NB Marketing Services
Een ambitieuze (Online) Marketeer. Geïnspireerd door Online Marketing, Strategische Marketing en Klantmanagement.

Laatste berichten van Niels Buijn (toon alles)

Lees meer over: , , ,

Reageer op "Eerste artikel!"