Wie is Niels?

Bedankt voor het bezoek aan mijn website. Ik zal mijzelf even introduceren:

Ik ben Niels Buijn, geboren in 1988 te Amsterdam.

Door de studies HBO Commerciƫle Economie op de Hogeschool Inholland Haarlem en MSc Marketing aan de Vrije Universiteit te Amsterdam beschik ik over kennis op het gebied van Commercie en Marketing.

In mijn ogen staat Marketing voor het binnenhalen klanten en partners om deze vervolgens te behouden, te binden, en betrokken te maken zodat deze klanten en partners waardevol worden voor uw organisatie. Zij zijn degene die uiteindelijk de waarde van de onderneming en de geleverde diensten/producten bepalen.

Met NB Marketing Services wil ik het bovenstaande realiseren door bedrijven te adviseren op het gebied van (Online) Marketing en e-Commerce, zodat zij deze adviezen oppakken en deze doorvoeren binnen hun huidige bedrijfsvoering. Ik hoop zo mijn steentje bij te dragen bij het bepalen en uitvoeren van de juiste (online) marketingactiviteiten om zo samen een succes van uw business te maken.

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op via de onderstaande button.

Contact NB Marketing Services