Website realisatie

Bij het (online en offline) ondernemen is het hebben en beheren van van een website en/of een webwinkel van cruciaal belang. Veel ondernemers kiezen er dan ook voor om actief te worden op het internet.

Vaak komt het voor dat ondernemers zelf weinig affiniteit hebben met het internet en meestal geen experts zijn op dit gebied. Veel ondernemers kiezen er hierdoor voor om hun ‘online business’ bij een internetbureau onder te brengen, met vaak als gevolg hoge kosten, dure vaste contracten, geringe flexibiliteit. Ook kan het voorkomen dat de ondernemer zelf niet eens eigenaar is van zijn eigen website of webwinkel.

Het uitbesteden of uit handen geven van de ‘online business’ kan er voor zorgen dat de ondernemers hun marktpotentieel niet volledig benutten. Hun websites en webwinkels blijken vaak niet zoekmachine geoptimaliseerd te zijn, moeilijk te beheren en qua Website Usability verre van optimaal te zijn. Daarnaast zijn ondernemers vaak contractueel gebonden aan logge en dure internetbureaus die weinig ondersteuning bieden wanneer er, bijvoorbeeld naar aanleiding van mijn adviezen, aanpassingen aan een website of webwinkel doorgevoerd dienen te worden.

Website en webwinkel ontwikkeling

De visie van NB Marketing Services is om ondernemingen wel te helpen hun business potentieel te vergroten en te ondersteunen bij het gerichter en efficiënter inzetten van verschillende marketingtools. Om ondernemers daadwerkelijk te kunnen helpen is het soms noodzakelijk een nieuwe zoekmachine geoptimaliseerde website/webwinkel te ontwikkelen die het mogelijk maakt de online doelstellingen van de organisatie te behalen.

NB Marketing Services werkt onder andere samen met Tim Beeren Internet Marketing advies en beschikt over een netwerk aan getalenteerde freelance programmeurs/webbouwers en webdesigners. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn kwalitatief goede nieuwe websites en webwinkels te ontwikkelen. Tijdens het gehele realisatietraject zal NB Marketing Services de rol als project manager op zich nemen om de ontwikkeling en realisatie in goede banen te leiden. Bovendien zie ik er op toe dat de website of webwinkel geheel volgens de hedendaagse maatstaven op het gebied van SEO, Conversie Optimalisatie en Website Usability gerealiseerd wordt.

Een goede website of webwinkel is de basis van succesvol online ondernemen. Wanneer de basis goed is kan er met andere online marketingactiviteiten, zoals bijvoorbeeld Google AdWords, het rendement van de website of webwinkel vergroot worden.

Online ondernemen moet toegankelijk zijn

Omdat ik de voordelen in zie van het online ondernemen vind ik dat dit voor vrijwel elke ondernemer toegankelijk moet zijn. Door het inzetten van goede programmeurs/webbouwers en webdesigners uit mijn netwerk is het mogelijk snel te schakelen en om tegen relatief lage kosten kwalitatief goede websites en webwinkels te realiseren.

Bent u ondernemer en wilt u uw bestaande website of webwinkel laten aanpassen zodat deze geheel zoekmachine geoptimaliseerd is? Of wilt u een aanvraag doen om een nieuwe webwinkel of website te laten ontwikkelen? Neem dan via de onderstaande button contact met mij op.

Mail mij! button